CA Gulvteknik

New Yorker gulve

Indhent tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer

​Med på de nyeste trends

Fuld fokus på tilfredse kunder

Konkurrencedygtige priser

Eksklusive løsninger og populært

Eksklusive og populære gulvløsninger

Få det nye og moderne new yorker gulv

Drømmer du om et fedt New Yorker gulv i dit private hjem eller i din virksomhed, og leder du i den forbindelse efter et gulvfirma med speciale inden for lige netop denne gulvtype? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos CA Gulvteknik ApS har vi specialiseret os inden for de mere eksklusive og meget populære gulvløsninger, som for eksempel New Yorker gulve, epoxygulve, polyurethangulve, som vi tilbyder til både private hjem, erhvervslokaler, industrihaller og meget mere. Vi dækker hele Danmark, så du kan altid kontakte os for hjælp eller rådgivning.

3 fordele ved at vælge os til dit gulvarbejde

Når du vælger at lade os stå for at lægge dit nye New Yorker eller designgulv, så kan du altid være sikker på:

01.

At vi har fokus på din tilfredshed

02.

At dit nye gulv bliver lagt af en specialist

03.

At vi udfører vores arbejde til konkurrencedygtige priser

De nyeste trends

Designgulve – vi er altid med på nyeste trends

Vi er altid med på de nyeste trends, når det kommer til gulve, og derfor kan du være helt sikker på, at vi kan tilbyde dig den rette løsning, uanset om du kunne tænke dig et moderne og råt New Yorker-gulv, eller om du for eksempel foretrækker et designgulv i microcement.

Kontakt os og få beregnet en pris på dine kommende New Yorker-gulve
Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på lige netop dit kommende New Yorker-gulv, så er du altid meget velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

Send os din opgave

Kontakt os

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du har behov for kompetent rådgivning og vejledning inden for New Yorker eller designgulve.

Vi tilbyder vores populære og eksklusive gulvløsninger til både privatpersoner og erhvervskunder i hele Danmark. Skal vi også komme en tur ud forbi dig?

Indhent tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

CA Gulvteknik