Polyurethangulv til dig der ønsker et slidstærkt og støjdæmpende gulv

Et PU-gulv er en sikker løsning

Ønsker du at få lagt et nyt gulv, som både kan holde til en stor daglig slitage, og som samtidig har støjdæmpende egenskaber? Med et polyurethan-gulv får du et utroligt slidstærkt, støjdæmpende og ikke mindst rengøringsvenligt gulv, som kan holde i rigtig lang tid. Hos CA Gulvteknik ApS har vi mange års erfaring, og vi tilbyder belægning med polyurethan hos kunder i hele Danmark, men særligt mange af dem kommer fra Holstebro, Herning, Skive og omegn.

Hvad er fordelene ved et polyurethan-gulv?

Polyurethan er en gulvbelægning, som kan smøres på alle typer af jævne gulve både udendørs og indendørs, og det kan også smøres direkte på træ. Et polyurethan-gulv er et fugefrit gulv, der er utroligt hårdt og slidstærkt. Det specielle ved denne type gulv er dog, at det både er blødt og eftergivende at gå på, samtidig med at det har en støjnedsættende funktion, hvilket gør gulvet populært i alt fra børnehaver til legehaller.

Med et PU-gulv får du et ekstremt slidstærkt gulv, som blandt andet er særligt velegnet i fitnesscentre, sportshaller og institutioner. Derudover er det meget nemt at gøre rent og vedligeholde, hvilket også gør det velegnet i et badeværelse, og det kan både fås med en glat eller en skridsikker overflade. Disse faktorer er med til at gøre polyurethan-gulv til et populært valg.​

​Kontakt os og indhent et godt tilbud på dit PU-gulv

Uanset om du ønsker at få lagt et PU-gulv i privat eller erhvervsmæssig regi, så tilbyder vi en konkurrencedygtig pris. Du kan med fordel ringe til os på telefon 22 79 28 41, eller du kan skrive til vores e-mail cagulvteknik@gmail.com, hvis du foretrækker det. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig, hvis du har en specifik opgave, ligesom vi også står til rådighed med rådgivning og sparring, så vi kan sikre os, at du får den rette løsning til dine behov.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit nye og flotte polyurethan-gulv!

Få et gratis tilbud på polyurethangulv

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Vedhæftning af billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flotte billeder af polyurethangulve

​Med på de nyeste trends

Fuld fokus på tilfredse kunder

Konkurrencedygtige priser

Eksklusive løsninger og meget populært

Daniel Fyrkov

Super service. Holder sine aftaler. Super flot stykke arbejde.
​Kan varmt anbefales.

Carsten Rasch

Flot arbejde, meget prof.

Se flere gode anmeldelser på Facebook​

Om firmaet

Vores kompetencer rækker vidt. Vi udfører gulvservice til private og erhverv professionelt og til tiden. Vores opgaver omfatter blandt andet gulvbelægning i epoxy, microcement, polyurethan, stengulve, akrylgulve samt murer- og malerarbejde.

CVR: 41152869

Kontakt os

​CA Gulvteknik ApS

Skjernvej 142, 7500 Holstebro

Du er altid velkommen til at skrive til os på vores e-mail: cagulvteknik@gmail.com

Har du nogle spørgsmål?

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så ring gerne.